Category: DEFAULT

Download Vai De Mine, Iară-i Seară - Viorica Groza Lar* - Io-s Codreancă Mîndră Tare (Vinyl, LP, Album) album flac mp3


1981
Label: Electrecord - ST-EPE 01844 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Romania • Genre: Folk, World, & Country • Style: Folk
Vai De Mine, Iară-i Seară - Viorica Groza Lar* - Io-s Codreancă Mîndră Tare (Vinyl, LP, Album)

E iarna iar versuri Viorica Macovei. Momentan, versurile melodiei "E iarna iar" nu sunt disponibile pe site! Ele sunt in curs de procesare si vor fi publicate in curand! E iarna iar lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción E iarna iar ♪ Versuri E iarna iar.

 · Ioana Geacăr. Ioana Geacăr. lumina pe care o lasă în urmă cântecul rândunelelor apoi seara. vorbele de duh se ivesc în singurătate dar momentul acela nu s-a deschis pentru mine acum. în loc de stele drone de supraveghere au acoperit cerul. fiecare cu drona lui.

 · De şase ani trăiesc în concubinaj cu un bărbat mai mare cu 7 ani decât mine, în Canada. Nu avem copii! De circa doi ani, el a început să plece foarte des de acasă şi ne certăm serios pe această temă. Nu mai este atent cu mine deloc şi-mi lasă senzaţia că nu mai are nevoie de mine. Sunt distrusă total, credeţi-mă!

Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 20 ani pe scene live in tara si in strainatate (Franta, Italia, Spania, Turcia, Grecia). Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica. A inceput sa studieze canto inca de la varsta de 12 ani si a activat ca solista principala in Grupul „Carmina Tenera” de la Palatul Copiilor Bucuresti timp de mai multi ani.

B7 Io-s Codreancă Mîndră Tare B8 Bănuiescu-mi După Lume B9 Aseară Păn-am Cîntat B10 Vai De Mine, Iară-i Seară B11 Gată-te Mireasă Bine B12 Mare-i Mamă cod discogs Electrecord ‎– ST-EPE cod Tags: Viorica, Groza, Lar, ‎–, Io-s, Codreancă, Mîndră, Tare.


In The Garden - Lorin Whitney & Bud Tutmarc - Lorin Whitney Presents Hi-Fi Pipe Organ (Vinyl, LP Go! (Strength Of Mind) - Beats And Styles - Schizosonics (CD, Album) Some Kind Of Wonderful - Grand Funk Railroad - Grand Funk Railroad (3) Live, Anthology & Mark F
Author: Felabar

2 thoughts on “Vai De Mine, Iară-i Seară - Viorica Groza Lar* - Io-s Codreancă Mîndră Tare (Vinyl, LP, Album)

  1.  · Colinda preferată a Nataliei →. „Vai de mine . e Încarnare, e Crăciun!”. – Pastorală de Sărbătoarea Întrupării Publicat pe 24 decembrie de Marius David. În acest an în minte mi s-au alăturat două texte care la prima vedere nu au legătură unul cu Estimated Reading Time: 5 mins.

  2. Noi in seara de Craciun versuri Viorica Macovei. Momentan, versurile melodiei "Noi in seara de Craciun" nu sunt disponibile pe site! Ele sunt in curs de procesare si vor fi publicate in curand! Noi in seara de Craciun lyrics ♪ tiktok clean Letra de la canción Noi in seara de Craciun ♪ Versuri Noi in seara de .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *