Category: DEFAULT

Download Csak A Szépre Emlékezem - Havasy Viktor - A Zongorám Körül (Cassette, Album) album flac mp3


1989
Label: Profil - MK 37323 • Format: Cassette Album • Country: Hungary • Genre: Jazz, Pop • Style: Chanson, Vocal
Csak A Szépre Emlékezem - Havasy Viktor - A Zongorám Körül (Cassette, Album)

Mindenki véleményét várják, aki oktatóként, zenészként, vagy csak érdeklődőként megosztja elképzeléseit, tapasztalatait. Az eredményeket októberben, egy konferencián ismertetik. Széles körű internetes kutatást indított az Öröm a Zene Nonprofit Kft., a Hangőr Egyesület és a Szent György Alapítvány. Az október

Rajzfilm slágerek munkássága, leírások, dalszövegek, zeneszövegek, lyrics - Albumok és egyéb letölthető tartalmak (kotta, mp3, koncertjegy).

Havasi Duo munkássága, leírások, dalszövegek, zeneszövegek, lyrics - Albumok és egyéb letölthető tartalmak (kotta, mp3, koncertjegy).

Esteledik a faluban, haza kéne menni. Attól félek, a legények, meg akarnak verni. Szeretek egy barna kislányt, nem hagyom el soha. Barna kislány ablakába, jó estét, jó estét! Szállást kérni jöttem hozzád, ha be eresztenék. Mindenféle csavargónak szállást nem adhatok. Nincs itthon az édesanyám, csak .

Listen to music from Havasy Viktor like Csillagalan éjjel, Fújnak má az õszi szelek, Úgy szállnak az évek, Kommunikáció 02 & more. Find the latest tracks, albums, and images from Havasy Viktor.


Feed Me Navy Blue Or Black - Expire (2) - Grim Rythmn/Suffer The Cycle (Cassette) Yannimix - John Prior (2) - Impact Promotions Fx (CD, Album)
Author: Vulkis

1 thoughts on “Csak A Szépre Emlékezem - Havasy Viktor - A Zongorám Körül (Cassette, Album)

  1. Listen to Még Néhány Perc És Éjfélt Üt Az Óra (Hungaroton Classics) by Havasy Viktor on Apple Music. Stream songs including "A Zongorám Körül", "Szereted-E Még?" and more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *